Vi är en leverantör som erbjuder allt från Järnhandel till Maskinuthyrning för privatpersoner och företag.

Företag
Genom att bli företagskund hos oss får du tillgång till en modern maskinpark där du kan hyra maskiner efter dina behov. Men vi kan även hjälpa dig om du tillfälligt behöver hyra maskiner under kortare perioder. Du hyr till ett dagspris och självklart transporterar vi maskinerna ut till er i hela Göteborgs - området.
Se mer i vår produktkatalog / hemsida eller hör av dig direkt till oss så hjälper vi dig.

Privatpersoner
Dags att renovera hemma och du behöver tillfälligt hyra verktyg? Oavsett om det bara är över dagen eller flera veckor så kan vi hjälpa dig att få tillgång till rätt maskiner & verktyg, du hyr av oss till ett dagspris och lämnar tillbaka dem när du är klar. På så sätt slipper du köpa verktyg för varje projekt du gör hemma och du får tillgång till verktyg av högsta kvalité. Om du behöver hyra verktyg i Göteborg, så hör av dig till oss på Borst-Anders, vi har utgångspunkt i Utby nära Partille.
Se mer i vår hemsida / hyresprislista, eller hör av dig direkt till oss på telefon nr: 031-3015180, så hjälper vi dig.

Vi är en leverantör som erbjuder allt från Järnhandel till Maskinuthyrning.
Borst Anders har en lång erfarenhet av Jarnhandel och alla medarbetare har alltid en uppdaterad och bred kunskap inom området så att ni som kund kan känna er trygga. Våra kunniga och erfarna medarbetare hjälper dig gärna att planera och välja rätt maskiner och vertyg till just ditt projekt. Med oss som leverantör erbjuder vi en bred maskinpark där du kan hyra eller köpa allt från små handmaskiner, minigrävare, golvslipar, och skylift med mera. Som leverantör är det vårt jobb att förenkla er vardag och hjälpa er skapa perfekta förutsättningar. Du som kund är alltid vår högsta prioritet och vi arbetar hårt för att kunna erbjuda er en personlig och snabb service.

Transport
Vi vet om att behovet kan uppstå väldigt fort för våra kunder, därför är service och snabba leveranser en viktig del i vår verksamhet. Därför erbjuder vi också att transportera ut maskinerna till er i våra egna bilar runt om i hela Stor Göteborg.